Onverwachte Vondst Tijdens Woningrenovatie

Gepubliceerd op 09/13/2020
Advertentie

Terwijl ze bezig waren met het renoveren van hun jaren 40-huis, vond een getrouwd stel uit Ohio iets dat hun leven op zijn kop zal zetten. Al snel na het opruimen van de eerste en tweede verdieping van het huis, was het tijd om in de kelder te beginnen. Ze wisten niet dat iets verrassends hun aandacht zou trekken tijdens het opruimen van de kelder.

Tijdens de sloop

Ze raakten geïntrigeerd door de dingen die ze vonden tijdens het schoonmaken in de kelder en begonnen wat meer te zoeken. Ze hadden echter geen idee dat ze contact moesten opnemen met de FBI voor de items die ze zouden vinden.

Onverwachte Vondst Tijdens Woningrenovatie

Onverwachte Vondst Tijdens Woningrenovatie

Afbreken

Toen ze zich bij de muren begonnen los te breken, kwam de echtgenoot wat graffiti tegen die door de kamer was uitgesmeerd. De reparaties aan de kelder waren vanaf het begin vol wonderen.

Afbreken

Een huis vol geheimen

De eigenaar trok het behang terug en kon niet geloven wat hij zag en ontdekte overal op de muur schokkende tekeningen en geschriften. Hij had nooit kunnen voorzien dat dit slechts het begin was van onvoorziene gebeurtenissen.

Een huis vol geheimen

Geplakt in het plafond

Er zat iets vast in het plafond en de ondervloer. Hij nam een ​​kijkje en het object paste perfect tussen de spanten en moest op zijn kracht en uithoudingsvermogen vertrouwen om het object vast te pakken en er vervolgens uit te trekken.

Geplakt in het plafond

Iets vreemds gevonden

De huiseigenaar lette er niet veel op. Hij bleef doorgaan door de plek schoon te maken en er vervolgens doorheen te hameren terwijl hij elke stap van de reis documenteerde met zijn camera.

Iets vreemds gevonden

Mysterieuze koffer

Sommige muren waren gedeeltelijk verwoest toen hij het plafond begon af te scheuren. Toen hij verder ging, zag hij iets ongelooflijks. Hij merkte uiteindelijk dat het enorme volume een koffer was!

Mysterieuze koffer

Wachten op de onthulling

Het was groen en grijs, en iemand heeft het daar opzettelijk neergezet, zodat niemand het ooit zou ontdekken. Hij stond voor de koffer en was verrast door het gewicht. Waarom zou die tas zo zwaar zijn?

Wachten op de onthulling

Een zware koffer

Iets vertelde hem dat hij dit met de nodige voorzichtigheid moest aanpakken. Hij begon opgewonden te raken van alle opwinding over welke geheime schatten er in de doos konden zitten. Hij haalde diep adem en liep verder.

Een zware koffer

The Big Reveal

Hij besloot zijn vrouw te bellen en wachtte tot ze thuiskwam. Hij wilde niet dat ze de grote openbaring zou missen. Hij wilde haar daar ook hebben voor het geval er iets mis zou gaan.

The Big Reveal

Wat kan er binnenin zitten?

Iemand heeft extra moeite gedaan om de koffer te bedekken, maar waarom? Terwijl hij op zijn vrouw wachtte, begon hij de koffer te onderzoeken en was geschokt toen hij ontdekte hoe zwaar dit ding eigenlijk was.

Wat kan er binnenin zitten?

Grote dromen in een kleine koffer

Hoewel het een beetje klein was, konden de geheimen die erin verborgen zaten enorm zijn. Hij begon na te denken over wat er in dit stuk bagage zou kunnen zitten. Hij geloofde dat het iets heel waardevols of wezenlijks moest zijn, omdat het goed verborgen was.

Grote dromen in een kleine koffer

Misschien was het niets

Hij vond het overweldigend om deze dingen te zien. Hij kon de opwinding van wat er in de koffer zat niet bedwingen. Toen zijn vrouw terug was, legde hij haar uit wat hij net had gevonden.

Misschien was het niets

Kerstmis

Het moet als Kerstmis hebben gevoeld, als een geschenk uitpakken waarvan hij geen idee had wat erin zat. Het stel zat ineengedoken bij elkaar en brainstormde over wat er op die koffer zou kunnen staan.

Kerstmis

Wat zit erin?

Zouden het kaarten zijn? Sieraden? Contant geld? De vernieuwer had onder de verwachtingen, in de overtuiging dat hij waarschijnlijk gewoon wat oud spul zou vinden, zoals een sportkaart, en hij was ver weg. Hij kon niet geloven wat hij ontdekte.

Wat zit erin?

Het mysterie uitpakken

Samen maakten ze de koffer open en in het begin viel er niets op. Ze vonden stapels vetvrij papier omhuld door rechthoekige voorwerpen. Op dat moment hebben ze geen idee wat er in die tas verborgen zou kunnen zijn.

Het mysterie uitpakken

Vol geld

De reden waarom ze de bundels eruithaalden begon logischer en lgoischer te worden. Ze begonnen al het waspapier in de zak uit te pakken en ze hielden iets vast, maar wat was het?

Vol geld

Sprakeloos over het geld

Hij begon het wasachtige materiaal af te pellen. Toen bleek dat hij naar geld staarde! De bundel had een enorme stapel van € 16,80 biljetten verborgen , en het was pas de eerste bundel.

Sprakeloos over het geld

Zoveel contant geld

Ze begonnen nog wat meer naar het geld te staren en herkenden dat ze allemaal oud waren. Ze konden niet denken aan de som geld waarnaar ze keken. Wie had hier al dit geld neergelegd?

Zoveel contant geld

En meer geld

Het was allemaal twintig en het konden er duizend in de koffer zijn, en op dat moment begonnen ze in paniek te raken. Ze weten niet wat ze moeten doen en zijn op zoek gegaan naar de camera.

En meer geld

Eindeloos geld

Ze waren opgewonden om alle andere bundels uit te pakken. Gingen ze hetzelfde laten zien, of hadden ze iets dat nog waardevollers was dan dat? De man en vrouw staarden verwonderd naar deze bundels.

In het begin was het grappig

Ze geloofden dat ze hetzelfde ook in de rest van de bundels zouden krijgen. Ze waren opgewonden toen ze de lagen vetvrij papier begonnen af ​​te pellen, en in plaats daarvan hadden ze € 41,99 en € 83,99 .

In het begin was het grappig

Oud geld

De tweede bundel had geen € 16,80, het waren allemaal vijftigers en het liep uit de hand toen de derde bundel honderds bevatte. Ze hadden zoveel vragen.

Oud geld

Dating The Cash

Het paar kreeg stapels verborgen geld in hun huis; in eerste instantie dachten ze dat het hilarisch was… maar ze beseften al snel dat dit geen grapje was. In alle ernst, waar kwam dit geld vandaan en wie werkte eraan om het te verbergen?

Dating The Cash

Uit de jaren 50

Waar kwam het allemaal vandaan? Er werd aangegeven dat de rekeningen lang geleden verborgen waren, helemaal tot in de jaren ’30 en ’20. Hoe lang is er verstreken sindsdien? Hoeveel zat er in?

Uit de jaren 50

Een aangename verrassing

Ze onderzochten het spul nog een keer en er werd voor beiden iets duidelijk. Alles, van de koffer tot het geld, was oud. Ze wilden echter nog steeds meer over deze situatie zien.

Een aangename verrassing

Ze hadden een normaal leven

Ze haalden de bundels uit de tas en kregen weer een verrassing die een paar van hun vragen beantwoordde. Een krant lag plat op de bodem, ze keken naar de datum en bleven kijken.

Ze hadden een normaal leven

1951

De datum geeft aan dat het van 25 maart 1951 was! Het kwam uit een oud tijdschrift dat de Cleveland Plain Dealer heette. Het paar was in verwondering op de leeftijd van de krant.

1951

Moest contact opnemen met de autoriteiten

Afgezien daarvan was het een probleem in de plaatselijke krant van Cleveland. Ze waren geschokt en opgewonden toen ze ontdekten dat ze iets verrassends hadden gevonden. Maar hoeveel was deze geldwaarde in de huidige valuta?

Moest contact opnemen met de autoriteiten

Meer dingen om te ontdekken

Ze konden hun huidige situatie niet geloven. Wat het nog verrassender maakte, was het feit dat het grootste deel van dit geld uit sterrenrekeningen bestond. Wat erop wees dat ze meer dan zeven decennia geleden nooit hun weg naar de markten hebben gekregen.

Meer dingen om te ontdekken

Nooit eindigende bevindingen

Praten over een uitstekende vondst! Ze waren geschokt en verrast, dus namen ze contact op met de advocaat die hen hielp de waarde van al het geld in te schatten. De advocaat verklaarde dat het geld dat ze in de tas kregen ongeveer € 19317,17 waard was.

Nooit eindigende bevindingen

Terug aan het werk

Na een week vol feestvieren, advocaten en herstellende van de enorme schok van deze verbazing, besloten de twee dat het tijd was om terug te keren naar hun routine. Ze waren enthousiast over al het geld, maar genoeg was genoeg. Maar ze wisten niet eens dat het nog niet voorbij was.

Terug aan het werk

En daar gaan we weer

Zelfs verbouwers die het geld in het plafond hebben gevonden, moeten terug om de renovatie af te maken. Dit doe-het-zelfgenie vertrok opnieuw in ongeloof toen hij een andere koffer in het plafond zag wachten.

En daar gaan we weer

Zwaarder dan de eerste

Wederom was de verbouwer de enige toen hij de tweede koffer zag. Hij kon zijn opwinding niet eens bedwingen. Hoe kon het dat hij deze koffer niet zag toen hij de eerste kreeg? Hij wachtte tot zijn vrouw naar huis terugkeerde om het samen met haar weer te openen.

Zwaarder dan de eerste

De nieuwe koffer

Hij legde alles vast met zijn camera. Hij had echter geen idee dat ze in de toekomst aan iets verrassends werkten. Er werd alleen verwacht dat ze meer interesse zouden krijgen.

De nieuwe koffer

Hetzelfde maar anders

Er zouden tenslotte meer geheimen kunnen zijn binnen de muren van hun huis? Er was ook geen middel om de kelder te verlaten in de huidige halfafgewerkte staat. Dus besloten ze verder te zoeken.

Hetzelfde maar anders

De zoektocht gaat door

Er zouden tenslotte meer geheimen binnen de muren van hun huis kunnen zijn. Er was ook geen middel om de kelder te verlaten in de huidige halfafgewerkte staat. Dus besloten ze verder te zoeken.

De zoektocht gaat door

Een groter fortuin

Ze ontdekten al snel iets zo onverwachts dat het gepast was om de FBI te bereiken. De huiseigenaren waren zich ervan bewust dat ze door moesten gaan met de renovatie, en dat deden ze ook.

Een groter fortuin

Het wachten is voorbij

Zijn vrouw stapte eindelijk door de deur en ze barstten snel de tas open. Net als de eerste zat het vol met dikke blokken geld. Het uiteindelijke bedrag zal u sprakeloos achterlaten.

Het wachten is voorbij

Wat was hier nog meer verborgen?

Ze wisten niet dat de bundels biljetten niet het enige waren dat ze daar zouden ontdekken. Toen ze weer aan het werk gingen, zag de man dat er weer een koffer tussen de daksparren verstopt zat! Wat zou het kunnen zijn in deze nieuwe tas?

Wat was hier nog meer verborgen?

Wat ze daar vonden

Ze waren doorslaggevend in deze nieuwe koffer, omdat ze de schat die ze op de eerste koffer hadden niet konden vergeten. De koffer had echter niet hetzelfde. Er waren op dat moment geen bundels contant geld in het vetvrij papier.

Wat ze daar vonden

De laatste telling

Zouden ze doorgaan met het vinden van meer naarmate ze verder gingen met de renovatie? Hij zou kunnen zeggen dat hij daar andere waardevolle en waardige voorwerpen zou zien. Hij wachtte tot zijn vrouw weer terugkwam, zodat ze hetzelfde konden doen.

De laatste telling

Grote geheimen

Deze koffer bleek qua uiterlijk hetzelfde te zijn als de vorige. Was het mogelijk dat de koffer ook hetzelfde bevatte? Ze verspilden geen seconde toen ze naar huis ging.

Grote geheimen

Een geheime deur

Eindelijk nam de opwinding van de zak vol geld af en gaan ze weer naar huis om de renovatie van hun huis af te maken. Toen ontdekten ze een buitendeur op de tweede verdieping die ze eerder hadden ondervraagd. Ze openden de deur en zagen een angstaanjagend geheim gebied.

Een geheime deur

Verbergplekken vinden

Dit evenement zat vol geld mooi in de rij! Ze hapten naar adem. Hoeveel geld was het nu? Wat lag er nog meer in het huis? Deze verrassing was toevallig nog belangrijker dan de eerste die ze tegenkwamen.

Verbergplekken vinden

Hij voelde zich zenuwachtig

Ze konden hun geluk niet op. Hoe gelukkig zouden ze zijn? Ze lieten het opnieuw taxeren en ontdekten dat deze partij ongeveer € 37794,46 waard was , en ze waren rijk!

Hij voelde zich zenuwachtig

Wat zouden ze anders ontdekken?

Ze waren allebei weer verrast en geschokt, maar dit deed ze alleen maar meer besluiten om te blijven werken aan de renovatie van het huis en de reparaties die ze wilden uitvoeren. Ze kozen ervoor om in beweging te blijven en te kijken wat ze nog meer zouden ontdekken.

Wat zouden ze anders ontdekken?

Nog een groot mysterie

Terwijl ze in de kelder bleven werken, konden ze niet helpen en bedachten of het huis iets anders bedekte. Ze hadden echter niet verwacht dat ze zouden moeten coördineren met de FBI!

Nog een groot mysterie

Vol geheimen

Nu ze hebben vastgesteld dat het huis een aantal mysteries te dekken heeft, is het paar gemotiveerd om het huis te blijven onderzoeken. De motivatie die ze hadden gekregen, werd groter zodra ze wisten waar ze verder moesten zoeken.

Vol geheimen

De deur afbreken

Er zat een verborgen deur in de boiler waarover de dealer hen had geïnformeerd. Ze denken dat dit de plek moet zijn waar iets kleins maar waardigs naartoe zou gaan.

De deur afbreken

Hij ontdekte meer mysteries

Ze probeerden erachter te kijken. Hun instinct was ter plaatse geweest, want ze hadden daar het grootste geheim in. Ze openden de kleine en witte deur toen ze herkenden dat de makelaar hen had bedrogen!

Hij ontdekte meer mysteries

Ze werden voor de gek gehouden

De kamer voor de “boiler” was slechts een truc voor de nieuwe koper van het huis om te denken dat het een gewoon huis was. Maar toen de deur openging, konden ze niet geloven wat ze zagen.

Ze werden voor de gek gehouden

Verborgen kamer

Er was een geheime kamer die veel belangrijker was dan ze hadden verwacht. Het was versierd met vloerbedekking en reed naar nog verschillende verrassingen. Hij zei tegen zijn vrouw dat ze achter moest blijven, twijfelend over wat hij zou ontdekken.

Verborgen kamer

Deur nummer twee

Hij begon zich af te vragen, en zijn onderbewustzijn ging overal heen. Wat zou er aan de achterkant van deze deur kunnen zijn? Neem even de tijd en denk dat uw huis een heel andere kant heeft waarvan u nooit had verwacht dat die bestond!

Deur nummer twee

Iets sinister

Helaas werd de deur gesloten met een hoofdslot en bewaakt met een grendel. Hij gaf niet op en wilde graag ontdekken wat er achter de deur zat. Hij rende onmiddellijk naar beneden, pakte een hamer en begon te bonzen.

Iets sinister

Ze konden dit niet alleen aan

Afgezien daarvan konden ze ongetwijfeld herkennen dat deze kamer al een tijdje in gebruik was. Ze konden ook opmerken dat iemand had geprobeerd het te verbergen. De kamer was niet in goede staat. Het was donker en beschimmeld.

Ze konden dit niet alleen aan

Oh Oh

Zelfs de huiseigenaren die er al een paar jaar woonden, waren de eerste keer dat ze hier probeerden. Voor welke doeleinden zouden ze nodig hebben om hun kamer geluiddicht te maken? Een serieuze reden kwam in me op.

Oh Oh

Meer mysteries daar beneden

Hun gedachten gingen door naar iets slechts, vooral misdaad. De hele vloer, het plafond en de muren waren bedekt met geluidsisolerend wit zeildoek. Wat was het doel dat ze niet wilden dat iemand hen daarboven hoorde?

Meer mysteries daar beneden

Wat ze hebben gevonden

Wat zou daar waarschijnlijk verborgen kunnen zijn? We begrijpen al dat hij een voorliefde heeft voor doe-het-zelfzaken, dus zijn zoektocht was logisch. Hij had geen idee dat zijn huis de hele tijd vol mysteries en leugens was.

Wat ze hebben gevonden

Vol juwelen

Zoals verwacht was de verborgen kamer niet leeg, en hij kreeg een koffertje op de grond. Hij twijfelde een beetje, dus stopte hij even om zijn gedachten te ordenen. Dat duurde niet lang, en zijn interesse nam het over, en hij pakte meteen de koffer.

Vol juwelen

The Strange Safe

Laten we niet vergeten dat gebieden met geheime plaatsen meestal betekenen dat iets niet normaal is. Begonnen als een leuk huisverbeteringsproject kreeg hij een sinistere wending toen hij het slot opende en naar binnen gluurde.

The Strange Safe

Binnenin verborgen

Het was schokkend om de items in de koffer te zien: enveloppen vol met briefjes uit verschillende landen, een oude houten kist, een juwelendoos, ringen, horloges en 4 zilveren baren van 1 oz. Wat was de reden om hun duurste bezittingen te beschermen? En tegen wie beschermden ze hen?

Binnenin verborgen

 

Wat gebeurde hier?

De deur leidde naar een andere ingang, en deze kamer was voorzien van een wit plastic zeildoek en zwaar geluiddempend materiaal. Iets aan de plek voelde niet goed voor hem. Het was bijna alsof het rechtstreeks uit een film kwam. Was het een martelkamer?

Wat gebeurde hier?

Een angstaanjagende opmerking

Terwijl ze door het huis bleven kijken, zagen ze iets dat iets over de geschiedenis ervan verklaarde. Toen ze de overblijfselen achter hen begonnen te onderzoeken, ontdekten ze dat ze dringend contact moesten opnemen met de autoriteiten.

Een angstaanjagende opmerking

Hij was doodsbang

De twee begonnen meer vreemde dingen in de kamer te onthullen. Ten eerste ontdekten ze een oude bruine koffer. Gezien het geluk dat ze hadden met de twee zaken, hadden ze de indruk dat ze nog steeds dezelfde kans hadden.

Hij was doodsbang

Nog een waarschuwing

Ze zouden echter snel ontdekken hoe afwijkend ze lijken te zijn. Er zat niets geweldigs in de behuizing, iets dat ze snel zullen zien. Precies zoals ze deden toen ze in de kelder zaten, ze maakten wat foto’s en legden alles vast wat ze vonden.

Nog een waarschuwing

Een verontrustend detail

Dit was tenslotte een gebeurtenis die ze nooit wilden vergeten. Ze waren benieuwd wat daar was bedekt, dus maakten ze eindelijk de tas open en keken ze. Het zat vol met kostbaarheden. Ze kregen dure antieke sieraden in de vorm van horloges, ringen en vier zilveren baren.

Een verontrustend detail

Ze hadden de politie nodig

Er zat iets anders in de tas. Ze zagen enveloppen vol geld uit verschillende landen. Toen ze verder gingen kijken, zagen ze een zwarte schildwachtkluis in de rand van de kamer. Ze begonnen achterdochtiger te worden.

Ze hadden de politie nodig

Enkele storende beelden

Wat zou er schijnbaar verborgen kunnen zijn in een geheime kluis in een plaats in een verborgen kamer? Er was iets mis met het mysterie en de vreemdheid van dit gebied. Hij begon doodsbang te worden en merkte dat er geen middel was dat de kluis sieraden, geld en meer ‘gewone’ voorwerpen bevatte.

Enkele storende beelden

Een onderzoek naar epische proporties

Hij begreep dat het niet iets was dat hij graag zou vinden. Alle items erin zagen er waardevol uit, maar wat deden ze in deze kamer die zo goed werd bewaakt? Ze voelden aan dat de plaats nog meer mysteries bedekte.

Een onderzoek naar epische proporties

De FBI is er om te helpen

Daar hadden ze gelijk in. Hij koos ervoor om deze gevoelens op een laag pitje te zetten en controleerde hoe dan ook de kluis. Toen hij het kraakte, kreeg hij een briefje dat zijn ergste vermoedens bewees. “Red jezelf.”

De FBI is er om te helpen

Hoe weet je dat zeker?

De formulering was al gevaarlijk genoeg, maar het feit dat het handschrift scherp was en de woorden in zwarte inkt waren geschreven, maakte de uitkomst nog erger! Wie heeft dit geschreven en wat waren ze van plan?

Hoe weet je dat zeker?

Ze hadden geluk

Hij begreep dat hij het feit alleen zou ontdekken als hij aan zijn onderzoek bleef werken? Niet lang nadat dit op hem verscheen, zagen ze andere mysterieuze dingen die hun comfortzone overschreden. Het werd tijd om de autoriteiten erbij te betrekken.

Ze hadden geluk

Niet doen

De man was zo geïnteresseerd dat hij zijn best deed om verder te graven in de rest van de voorwerpen in de kluis. Het volgende dat hij ontdekte, gaf hem echter het gevoel dat hij niet veilig is. Binnenin zag hij verschillende banden met een geschreven bericht waarin stond: “Niet doen.”

Niet doen

VHS-banden

Hij zou kunnen zeggen dat deze documenten opnames waren. Als hij het feit wil weten, moet hij ze in de gaten houden. Wat zou hij daar krijgen? De man pakte toen alle banden die hij in de kluis had gepakt en bekeek ze van dichterbij.

VHS-banden

Nieuwer

Hij schrok toen hij zag dat ze er veel nieuwer uitzagen dan de andere spullen die ze hebben geopend. Hij werd bang toen hij dit zag, hoewel er geen tekens of woorden in staan. Ze kregen een reeks nummers die op labels leken.

Nieuwer

Politie

Eén tape verscheen echter niet met een dergelijk label. Vijf van de zes banden hadden labels. Heeft iemand deze allemaal bedacht in de naam van een puzzelspel? Het liep uit de hand. Ze besloten dat het tijd was om de politie te bellen.

Politie

De nieuwsgierigheid

De huiseigenaar kon zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, en zo ontdekte hij al snel wat de banden bevatten. Nadat hij de banden een paar seconden had gezien, belde hij de autoriteiten en verzocht hen zo snel mogelijk naar het huis te komen.

De nieuwsgierigheid

In beslag genomen

De FBI nam vervolgens deze opnames in beslag, maar niemand buiten deze mensen wist welke video’s ze bevatten. Alleen de maker, huiseigenaar en agenten zagen wat er op de banden stond. Zijn interesse bracht hem ertoe iets te vinden waarvan hij uiteindelijk wenste dat hij het kon vermijden.

In beslag genomen

Een mysterie

Er is geen kans om erachter te komen wat die opnames waren. De media gaan ervan uit dat ze beeldmateriaal of gruwelijke misdaden bevatten die in de geluiddichte kamer plaatsvonden. Het is nog steeds een mysterie, want niemand weet welke opnames op de banden waren.

Een mysterie

Vragen

Het onderzoek stelde vervolgens een reeks vragen over alles wat ze op het terrein zagen, van de pakjes contant geld tot de geheime banden. Wat voor soort mens leefde er vroeger in dit huis?

Vragen

Andere geheimen

Zijn er nog andere mysteries die nog ontdekt moeten worden? Wat ga je doen als je dezelfde spullen krijgt in het huis waarin je al die tijd hebt gewoond? En het allerbelangrijkste: bent u er zeker van dat u kunt zeggen dat zoiets niet in uw eigen huis bedekt is?

Andere geheimen

Lucky

Dit echtpaar had het geluk dat ze onschadelijk waren en geen enkel ongeval kregen van dit onderzoek. Ze deden hun best om de autoriteiten te bereiken, want dit was iets wat ze niet alleen hadden kunnen redden. Nu zullen ze voor altijd hun unieke persoonlijke verhaal te vertellen hebben.

Lucky

Geheime bunker

Het verkrijgen van allerlei spannende dingen in oudere huizen is verre van nieuw. Veel mensen die naar nieuwe plaatsen zijn verhuisd, hebben zelf ongebruikelijke en soms verontrustende bevindingen gedaan. Een voorbeeld daarvan is deze man die een huis heeft gekocht. De oorspronkelijke huiseigenaar is overleden en de makelaar heeft het huis verkocht zoals het was.

Geheime bunker

Klaar om te ontdekken

De nieuwe huiseigenaar was enthousiast over zijn huis, verkende actief het huis en ging verder naar de kelder om te zien wat hij had gekocht. Hij liep naar de onderkant van de trap en zag een mysterieus stuk multiplex tegen de muur. Terwijl ze het ontdekten, was er een verborgen kamer vol met allerlei soorten munitie en geweren. Als klap op de vuurpijl vond de man verder een enorme kluis en een koffer vol geld met alleen maar centen.

Klaar om te ontdekken

Bewaard verleden

Een Brits echtpaar was door de kelder van hun oude gezinswoning aan het doorzoeken toen ze hiervan geschokt waren. Ze verkregen een goed intacte Victoriaanse keuken uit de jaren 1830. Het was helemaal gevuld met pannen, potten, een kookfornuis en genoeg soorten meubels om 20 mensen te huisvesten.

Bewaard verleden

Live draad

Linda en Wally DeForest zijn andere voorbeelden van een partner die naar een nieuw huis verhuisde zonder te weten wat ze zouden ontdekken. Terwijl Linda dingen in de kelder uitpakte, deed ze een ontdekking. Ze vroeg haar man om naar beneden te gaan en zei dat ze een torpedo in de kelder had ontdekt. Zoals je zou aannemen, was Wally enigszins achterdochtig, maar zag hij er ook in, en hij ontdekte dat zijn vrouw gelijk had.

Live draad

De groene torpedo

Er was een enorme groene torpedo in hun kelder. Het echtpaar sprak vervolgens met een veteraan van het leger die leerde dat het voor een mortier of lichtgewicht antitankwapens was uit de oorlog in Vietnam en Korea. Uiteindelijk kwamen de autoriteiten de bom ophalen. Toen de DeForests zich afvroegen hoe een projectiel in vredesnaam in iemands kelder terecht zou komen, was het antwoord dat mensen dat zelden als souvenir bewaarden.

De groene torpedo

Ontdekking

Hoewel het interessant moet zijn om enkele oude artefacten te zien in de kelder van het huis dat je zojuist hebt gekocht, voelen mensen zelden totaal andere dingen. Diane en Pat Farla waren in een antiek Victoriaans huis in Engeland, waar ze ronddwaalden over het mysterieuze rooster in hun kelder. Op een avond kozen ze ervoor om op onderzoek uit te gaan na het drinken van een klein wijntje.

Ontdekking

Vervolgde katholieken

Ze verwijderden het metalen rooster en zagen een gat dat net groot genoeg was voor hun nichtje en zijn vriend. Aan de andere kant was een kelder die eruitziet als een kapel. Het echtpaar nodigde historici uit en vroeg ernaar en ontdekte dat de kamer dateerde uit de 18e eeuw. Er wordt aangenomen dat de plaats werd gebruikt als een geheime katholieke kerk in een periode waarin katholieken werden misbruikt en geëxecuteerd.

Vervolgde katholieken

Verborgen kamer

In 1963 was een huiseigenaar bezig met reparaties aan zijn huis toen hij een muur sloeg en een verborgen kamer tegenkwam. Hoewel dit alleen al interessant is, kunt u zich voorstellen hoe opgewonden hij was om nog een en nog een te ontdekken. Deze man vond per ongeluk een hele ondergrondse stad. Derinkuyu is een van de zeldzaamste en meest indrukwekkende archeologische vondsten uit de 20e eeuw. De oude stad werd gebouwd door een enorm systeem van ondergrondse tunnels waarin de Hettieten woonden.

Verborgen kamer

VLAK ACHTER JE

Hoewel het vinden van oude foto’s die in huizen verborgen zijn op zichzelf al eng is, is het een ander niveau van angst om er een te krijgen die de vinder vraagt ​​of ze ‘hem’ zien. Om geen legitiem doel te overwegen om het huis te verkopen en ver weg te verhuizen.

VLAK ACHTER JE

Michelangelo schilderij

Hier hebben we een zeer spectaculaire vondst. Een familie vond een beroemd schilderij van Norman Rockwell achter een nepmuur in de woning van hun overleden vader in Vermont. De overleden vader had een vervalsing in het huis bewaard om te voorkomen dat zijn vrouw het origineel meenam bij hun scheiding. Zelfs op zijn sterfbed besprak hij nooit iets. Het schilderij werd op een veiling verkocht voor € 12,93 miljoen. Een ander gerelateerd verhaal gebeurde in New York. Een man herinnerde zich dat hij een Michelangelo-schilderij van € 251,96 miljoen achter op zijn bank had liggen, nadat hij over het hoofd had gezien dat het er al 27 jaar in stond.

Michelangelo schilderij

31 Liefdesbrieven

In Nova Scotia waren een zus en een broer bezig met een renovatieproject toen ze 31 liefdesbrieven ontdekten die waren geschreven door een soldaat uit de Eerste Wereldoorlog en opgeslagen in hun muren. Ze zochten de handtekeningen in de brieven op en konden de kleinkinderen van het paar opsporen om de berichten te bezorgen.

31 Liefdesbrieven

Munitie

Een man verhuisde naar een nieuw huis en deed zelf een ongewone ontdekking. Hij zag een stuk hout op een muur dat niet op zijn plaats leek te zijn en haalde het naar beneden om een ​​verborgen kamer te vinden. Binnen kwam hij over een kist vol munitie, onder andere wapens.

Munitie

Verborgen kluis

Het is niet uniek dat iemand een kluis vindt in de kelder van zijn nieuwe huis. Zelfs een kluis die in de achtertuin verborgen is, is niet fantastisch om te zien. Maar een kluis verborgen in de muur van de keuken? Nu dat is minder gebruikelijk.

Verborgen kluis

Vreemde schat

Deze persoon vond een kluis van € 41993,85 in contanten, een glas bourbon en een exemplaar van het klassieke werk van EF Schumacher “A Guide for the Perplexed.” Dat is een zeldzame vondst als we het ooit hebben gezien.

Vreemde schat

Jackpot

Tijdens het graven door wat puin door een badkamerreparatie, sloeg deze loodgieter echt goud. Hij zag iets glimmends en pakte het aan. Meteen zag hij dat het een gouden steen was. Het bleek dat het uiteindelijk een waarde van € 41993,85 opleverde. De loodgieter heeft het aan de eigenaar van het huis gegeven.

Jackpot

€ 419938,50

Een andere indrukwekkende vondst was toen € 419938,50 in contanten werd ontdekt door aannemers die in Arizona repareerden. Het geld was verpakt in militaire munitiecontainers. De bouwers beweerden dat het geld rechtmatig van hen was. De huiseigenaren eisten echter dat het van hen was sinds het op hun terrein werd ontdekt.

De rechtbank verzette zich met beide partijen. In plaats daarvan beval het dat het geld toebehoorde aan de begunstigden van de man die de rekeningen in de eerste plaats had opgeborgen . De persoon die het geld verborg was Robert Spann en stierf 11 jaar voordat het geld werd gevonden, dus het geld werd teruggegeven aan zijn twee dochters.

419938,50

Neonlicht

Een van de oudste etablissementen in Los Angeles is Clifton’s Cafeteria en is gevestigd in een historisch gebouw. Toen de eigenaar ervoor koos om de badkamer te herstellen, vond hij het meest mysterieuze: een neonlicht. Het gekste was dat het licht nog brandde. Specialisten beweren dat het licht 77 jaar achter elkaar brandde, waardoor het de meest uitgebreide verlichte neonlamp ter wereld is.

De eigenaar schat dat het licht voor het eerst werd aangestoken in 1935 toen het gebouw werd veranderd in een eetgelegenheid met een bosthema. De eigenaar realiseerde zich echter al snel dat hij vanwege het licht vermoedelijk ongeveer € 14277,91 aan elektrische ladingen had betaald . Deze zaak bracht experts ernstig in de war, omdat neonlichten niet langer dan 40 jaar achter elkaar werken.

Neonlicht

Nazi-documenten

Een echtpaar in Hongarije was verrast toen ze enkele uiterst geheime nazi-documenten vonden die in hun muren waren opgeslagen. Tijdens de restauratie kreeg het echtpaar meer dan 6.000 nazi-documenten verborgen in hun muren, allemaal uit het Derde Rijk. De documenten bevatten informatie over de catastrofe, precies een lijst om Joden te tellen en huizen toe te wijzen waarin ze konden worden overgebracht voordat ze naar getto’s in Boedapest werden overgebracht. Over het algemeen hebben leerlingen veel profijt van dit nieuwe inzicht in het verleden, aangezien teksten als deze verbazingwekkend zeldzaam zijn.

De nazi’s vernietigden de meeste van dit soort gegevens toen ze ontdekten dat ze in vijandelijke handen zouden vallen. Het lijkt erop dat degene die voor deze documenten zorgde ervoor koos ze in de muren te verbergen in plaats van ze te vernietigen. De verklaring werd afgelegd twee maanden voordat de nazi’s Hongarije binnenvielen. Volgens officiële cijfers zijn 600.000 Hongaarse Joden vermoord tijdens de holocaust.

Nazi-documenten

Handgranaat

Tijdens het opruimen van hun garage ontdekten een moeder en zoon een niet-ontplofte handgranaat. Het leger moest de leiding hebben om de granaat veilig te elimineren. Later kwamen ze erachter dat het wapen geen lont had en dat de explosieven al lang geleden waren uitgesloten. Toch schrokken ze er enorm van door toen ze het zagen. Het huis werd bewoond door een 91-jarige dame wiens inmiddels overleden partner en partner een WO II-veteraan was. Toen het werd gezien, zat er nog steeds een speld aan de granaat en werd het hele gebied afgezet en achtergelaten door de politie terwijl het werd onderzocht.

Handgranaat

Geheime spionnenopslag

Het is geen gewone ervaring als je ontdekt dat er een geheim agent in je huis heeft gewoond. Het is zelfs nog verbazingwekkender dat u ontdekt dat de undercoveragent een oudere dame was. Een familie merkte dit allemaal op toen ze hun huis aan het herstellen waren. Ze kwamen een stapel spionage-gerelateerde dingen tegen die je van een film of een videogame zou verwachten.

Samen met een machinegeweer kregen ze ook een geheime foto van Berlijn na de aanval in WO II, evenals berichten van het War Office en de geheime dienst van Hare Majesteit. Eileen Burgoyne bleek de spion te zijn die 98 was toen ze stierf. Ze diende als schaduwagent door Duitsland, Gibraltar, Spanje en Afrika. Na de Tweede Wereldoorlog werd ze gebruikt en was waarschijnlijk essentieel voor de inspanningen van de Koude Oorlog.

Geheime spionnenopslag

Je hebt het gevonden

Je hebt het gevonden

Verborgen kamer

Een gebruiker op Reddit genaamd NukeStorm kocht een nieuw huis om een ​​griezelige geheime kamer in de hoek van de zolder te vinden. Hij kreeg geen bericht dat er een andere kamer zou zijn en zag de ruimte alleen als hij dingen het huis binnenhaalde. Op het eerste gezicht kon hij zeggen dat de kamer verontrustend was. Aan de deur was een metalen rooster bevestigd en het was ongeveer 1,20 meter hoog.

Over het algemeen moest hij het controleren en observeerde een klein mysterieus bed, een muur met schuimvulling en een enkel licht. Wat nog verontrustender was, was dat de deur geen deurknop aan de binnenkant had, wat een duidelijk teken is dat degene die binnen was niet kon ontsnappen totdat iemand de deur aan de andere kant voor hen opendeed. Wat erger was, het huis stond op een locatie die niet erg bevolkt was en niemand wilde iets horen.

Verborgen kamer

Muur van slangen

Amber en Ben Sessions kregen een huis op het Amerikaanse platteland waarvan ze dachten dat het een koopje was dat slechts € 151177,86 kostte. Ze ontdekten echter al snel dat het huis met vijf slaapkamers vol zat met honderden kousebandslangen. Het was zo ernstig dat het gebied rond het huis soms leek te bewegen omdat het vol slangen zat. Toen ze steeds meer slangen in hun huis bleven ontdekken, werden ze achterdochtig.

Ze werden erg zenuwachtig toen ze het geritsel in de muren hoorden. Toen Ben een zijpaneel opende, werd hij gestoord door de hoeveelheid slangen die eruit kwamen. Zo ontdekten ze dat hun huis bovenop een enorme slangen winterslaap lag. De voormalige verhuurders waren vertrokken toen ze beseften dat er niets aan de huidige situatie kon worden gedaan. Nou, de sessies stopten slechts drie maanden nadat ze waren ingetrokken.

Muur van slangen

Ansichtkaarten

Toen de nieuwe huiseigenaar Amanda Reddy de plint van haar Cape Cod-keuken uit 1910 verwijderde, stuitte ze op deze 100 jaar oude verrassing. Het waren oude ansichtkaarten die dateerden van 1907 tot 1909 en van verschillende eigenaren waren. Ze waren echter allemaal geschreven aan een vrouw genaamd Mayme Berneck . Ze dacht dat de ansichtkaarten achter haar vielen, maar ze waren stevig in de muur genageld.

Ansichtkaarten

Oude strip

Tijdens een renovatie in een huis in Minnesota werd een exemplaar van Action Comics No. 1 in een muur gevonden. Het Superman-stripboek uit 1938 werd op een veiling voor € 146978,47 verkocht. De strip werd gevonden tussen kranten en werd gebruikt als isolatie in de muren van het huis. De strip kreeg een 1.5 op 10 omdat het een losse achterkant had. Een bijna nieuw exemplaar van dezelfde strip met een score van 9,0 werd in 2011 verkocht voor € 1,81 miljoen.

Oude strip

Goochelaars doos

Terwijl hij naar een nieuw huis verhuisde, zag een verhuizer een twee meter lange houten kist met daarin drie kleinere kisten. De dozen hadden elk gaten aan weerszijden en metalen rails die als een spoorbaan in elkaar klapten. De verhuizer had geen idee wat het allemaal deed, totdat hij ontdekte dat de eigenaar van het huis een goochelaar was.

Goochelaars doos

Dwangbuis

Het kan enigszins verontrustend zijn om verschillende dingen in een privéwoning te vinden die er gewoon niet zouden moeten zijn. Bijvoorbeeld, een eigenaar kwam een rechte jas gemaakt van leer. De jas had ook een bijpassend leren masker.

Dwangbuis

Buikspreker Dummies

Een ander vreemd ding om te zien tijdens het verhuizen van huizen is een hele doos gevuld met zowel vrouwelijke als mannelijke buiksprekerspoppen. Sommigen van hen waren helemaal in elkaar gezet, terwijl andere enigszins kapot waren.

Buikspreker Dummies

Onbetaalbaar kunstwerk

Een ander vreemd ding om te zien tijdens het verhuizen van huizen is een hele doos gevuld met zowel vrouwelijke als mannelijke buiksprekerspoppen. Sommigen van hen waren helemaal in elkaar gezet, terwijl andere enigszins kapot waren.

Onbetaalbaar kunstwerk

Vleermuizen

Twee maanden later, na de aankoop van een huis, ontdekte Calvin Oshowy dat de plaats vol honderden vleermuizen was. Ze waren op de zolder, het plafond en in de muren. Calvin moest extra werk verzetten om al hun toegangspunten af ​​te dichten en eindigde met het maken van een vleermuisopvang buiten het huis, in de hoop dat ze niet meer naar binnen zouden komen.

Vleermuizen

Bezittingen van een gevallen soldaat

Een veteraan, Kerry Cremean , en zijn vrouw, Cindy, kochten een huis in Texas toen ze geschokt waren toen ze een militaire grafvlag in de garage ontdekten. De vondst bracht Kerry tot tranen omdat het hem leek alsof hij iemands leven in zijn handen droeg. Het echtpaar besloot het op Facebook te plaatsen om de familie van de gevallen soldaat te zoeken en te lokaliseren. Het bleek dat de soldaat in 1980 een auto-ramp had meegemaakt en drie kinderen had achtergelaten.

Bezittingen van een gevallen soldaat

Engels klooster

Nadat hij naar een nieuw huis was verhuisd, vond een man tot zijn verbazing een luik voor zijn badkamer. Hij deed de deur open om te onderzoeken wat er beneden was. Aanvankelijk had hij niet gedacht dat het een groot probleem was. Dat is totdat hij de trap opmerkte, en het blijkt dat de woning was gebouwd op een oud Engels klooster en eronder tunnels had die naar kamers leken die op kerkers leken.

Engels klooster

Russische Tsaar

Bijna 70 jaar lang in het geheim op een zolder in de staat New York geplaatst, werd een Russisch beeldje gevonden. Het beeldje was een uniek Faberge-figuur dat in 1912 werd gemaakt door de Russische tsaar Nicolaas II en dit werd gepresenteerd aan zijn vrouw, keizerin Alexandra. Er wordt gesteld dat het fragiele model een van de slechts 50 is die er bestaan. Nou, het beeldje werd geveild voor € 4,37 miljoen.

Russische Tsaar

Pot Pindakaas

Hoewel er veel dingen die ontdekt worden in oude huizen, zijn sommige dingen nutteloze rotzooi of alleen maar afval dat men vergeet weg te gooien. Er zijn maar enkele situaties waarin spannende dingen worden gezien. In dit geval kunnen we niet bepalen of het een schat of vuilnis is en we laten het aan u om te oordelen. Iemand vond een pindakaascontainer vol oude maïs, die dateerde uit het midden van de jaren zeventig.

Pot Pindakaas

Advertentie